Květen 2008

Diplomek za první místo

31. května 2008 v 10:46 | quicky

Pár jeho fotek

30. května 2008 v 21:08 | quicky
Adam Brody
Adam Brody
Adam Brody
Adam Brody
Adam Brody

Životopis Adama

30. května 2008 v 21:05 | quicky

Adam Brody

Herec

Datum narození: 15.12. 1979 (28 let) Místo narození: San Diego, Kalifornie, USA Znamení: Střelec

Adam Brody se narodil 15.prosince 1979 ve znamení střelce ve slunečné Californii v městě San Diego.Od mala se chtěl stát profesionálním surfistem což se mu bohužel nepodařilo.Každý herec se chtěl stát hercem díky nějakému filmu nebo seriálu pro Adama to byl film Tajemství loňského léta (1997, I know what you did last summer). Adam Brody si také zahrál malou roli ve filmu Pan a Paní Smithovi. Můžeme ho vidět také v seriálu O.C. (Orange County) jako sladkýho Setha Cohena, kde chodí se Summer, kterou ztvárnila Rachel Bilson. S Rachel Bilson chodil i v soukromém životě, ale rozešli se, kvůli Kirsten Dunts, která se do Adama zamilovala a svědci je viděli procházet se po pláži ruku v ruce. Tento vztah s Dunts ohrozil točení 4. řady, protože pro Rachel bylo velmi bolestivé být Adamovi nablízku, kvůli natáčení seriálu.
PS.To je 400 článek xD

Photoshoot Rachel Bilson

30. května 2008 v 21:02 | quicky
Rachel Bilson
Rachel Bilson
Rachel Bilson
Rachel Bilson

Další photoshoot

30. května 2008 v 20:59 | quicky
Rachel Bilson
Rachel Bilson
Rachel Bilson
Rachel Bilson
Rachel Bilson
Rachel Bilson

Pár fotek Reachel

30. května 2008 v 20:54 | quicky

Životopis Rachel

30. května 2008 v 20:50 | quicky
Rachel Bilson (Summer Roberts)
celé jméno : Rachel Sarah Bilson
datum narození : 25. srpen 1981
bydliště : Los Angeles, California
Barva očí : hnědá
výška : 1,64 m
znamení : lev
vzdělání : Notre Dame High School, los Angeles
"oblíbenci" : OrlandoBloom, Johnny Depp, Cameron Diaz, Katie
Holmes, Diane Lane, Stella McCartney, Britney Spears
oblíben film : The Goonies
oblíbený seriál : Sex and the City(Sex ve městě) a Friends(Přátelé)
záliby : nakupování a basketball
stav : přítel Adam Brody
Rachel se narodila25. srpna 1981 v Los Angeles. Vyrůstala s mladší sestrou a staršími bratry. V roce 1999 ukončila studium na Notre Dame High School. Je vnučkou slavného Hollywoodskeho režiséra Brucea Bilsona.
Rachel se chtěla odmalička věnovat herectví a rodina ji v tom podporovala. V sedmi letech dostala první filmovou úlohu v "The Wrong Guys". Odtehdy chodila pravidelně na kastingy. Díky dobrému příteli získala roly v minisérii "Human Target", kde se objevila v sedmi epizodách. Role byla sice malá, ale Rachel si díky ní uvědomila, že se chce v budoucnosti věnovat jen herectví. Po skončení školy si najala agenta, aby jí přitom pomohl. První větší výstup měla v divadelní hře "Bye Bye Birdie" a potom následovali "The Crucible" a "Once Upon a Mattress". V roce 1998 dostala roly ve fantazijním seriálu "It's True". Po mnohých kastingách dostala v roce 2003 dvě malé úlohy v "Buffy the Vampire Slayer" a "8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter". Následovala hlavní role ve filmu "Unbroken". V seriálu The O.C. se původně ucházela o jednu vedejší úlohu. Nakonec však dostala jednu z hlavních úloh - Summer Roberts.
Další úlohu dostala ve filmu "The Last Kiss", kterého premiéra v USA je naplánovaná na 15. Září 2006.
Rachel miluje basketball a je fanynka klubu Los Angeles Clippers. Kromě toho se zajíma o módu a její najoblíbenější návrháři jsou Stella McCartney a Coco Chanel.
Bydlela s nejlepší kamarádkou v dvojpokojovém bytě vHollywood Hills,který patří její rodině.Před časem začala chodit s "kolegou" Adamem Brodym a bydlí spolu v Los Angelles. Mají dva psy : )


Filmographie:
2006 - "The Last Kiss" jako Kim (v Produktion)
2004 - "Die Wilden 70er " jako Christy, v epizodě "6x21" "5x15"
2004 - "Mad TV" jako Summer, v epizodě "9x22"
2003 - "O.C. California" jako Summer Roberts
2003 - "Unbroken" jako Rachel
2003 - "Buffy"jako Colleen, v epizodě "7x18"
2003 - "Moje divoké tety" jako Jenny

Životopis

30. května 2008 v 20:48 | quicky
Benjamin McKenzie (Ryan Atwood)
celé jmeno : Benjamin McKenzie Schenkkan
datum narození : 12.09.1978
místo narození : Austin, Texas
stav : slobodný
bydliště : Santa Monica, California
vzdělání : Austin Highschool, mezinárodní vztahy a
hospodářství na universite ve Virginii
rodiče : Pete (úředník) & Frances Schenkkan (autorka)
sourozenci : dva mladší bratři - Nate( 22,vystudoval Yale pracuje v NYC),
Zack (17,student)
Benjamin se narodil 12. září 1978 v Austine (Texas), kde vyrostl spolu s mladšími bratry- Nate a Zack. Jeho strýček, Robert Schenkkan, byl známý scénárista. Benjamin se celým jménem jmenuje Benjamin McKenzie Schenkkan, ale když se chtěl stát hercem ,a jeden herec se jmenuje Benjamin Schenkkan, rozhodl se změnit si jméno, aby nedocházelo k omylům. Studoval v Austine a později ve Virgínii mezinárodní vztahy a hospodářství. Na univerzitě hrával pravidelně divadlo. Po ukončení studia se přestěhoval do New Yorku a stal se hercem.
Hrál v divadelních hrách jako "Life is a Dream", "Street Scene" a "The Blue Bird". Nakonec se přestěhoval do Los Angeles, kde přechodně bydlel u kamaráda. Dostal úlohy v "J.A.G" a "The District". Velký úspěch se dostavil až v seriálu "The O.C."
Filmografie :
2006 - 88 Minutes
2005 - Junebug jako Johnny
2005 - Pacific Air 121 jako budoucí pilot
2003 - The O.C. jako Ryan Atwood
2003 - J.A.G. jako Petty Officer Spencer
2003 - The District


Photoshoot Michael Thompson

30. května 2008 v 20:38 | quicky

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Photoshoot 0.6

30. května 2008 v 20:37 | quicky

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek



Pár obrázků Mischy

30. května 2008 v 20:31 | quicky

Fotky z koncertu

30. května 2008 v 19:33 | quicky

Jak už jsem tu psala Avril už zahájila své turné po Evropě.Tady máte fotky z koncertu v Glasgow
Taky jsi jí párkrát vyfotili paparazzi xPP

Rozcestníky :)) a můj den xD

30. května 2008 v 19:16 | quicky |  Deník
Ahoojky :)) ... Konečně jsem se nějak naučila rozcestníky :)) takže konečně mám takovej blog jako jsem si vždycky přála.Teda ako že umim Rozcestníky...Jenom s tim vzhledem je to horší :(( Musim to nějak upravit.Na 1 června se chystám udělat new letní vzhled :)) Teda pokusim se o něj..Noo jinak jsem neska byla s holkama u splavu.Když sme tam přišli a jen tak seděli u vody tak tam přišli kámoši ze školy rychle sme se zbalili a šli pryč xDD.Mno pak jsme se vrátili když odešli a skočili do vody xDD.Byl to docela šok ptz to bylo pěkně ledový ale jinak to šlo xD.Mnoo kámoška si tam furt plavala a druhá kámoška si seděla jen tak na prkně xD.Pak tam přišli nějaký lidi s krásnejma pejskama :)) (jeden byl Huski a druhej asi jako Bethoven xDD) Mnoo a to byla teprv prdeel xDD..Ty psi se na nám pořád otřepávali takže jsme pořád museli lízt do vody aby sem se umyli..Ale byla to prdeel xD
Mno tak nějak neska vypadal můj den..Mnoo ještě se něco stalo ve škole .... ale pšššt :-x to už nepovíím xPP...(Boys xD)

The O.C rozcestník

30. května 2008 v 19:06 | quicky
Rozcestník
→× Videa × - Různá videjka z O.C
→× Misha Barton × - Životopis Mishy atd...
→× Rachel Bilson × - Něco málo o Rachel..fotky aj.
→× Benjamin McKenzine - Něco o Benjaminovi alias Ryan
→× Adam Brody × - Životopis a fotky Adama
→× Galerie O.C × - Pár fotek O.C..Tapety atd..
× Ostatní z O.C× - Ostatní blbiny...:D

Simple Plan rozcestník

30. května 2008 v 14:37 | quicky
Rozcestník
→× Texty z CD Simple Plan× - Textíky z CD Simple Plan.. :P
→× Diskografie × - Něco málo o jejich CD
→× Galerie × - Jejich fotky atd :P
→× Videa × - Klipy...A některá videa z koncertů,např. z Prahy
→× Chuck Comeau × - Nějaké info o tomhle týpkovi Chuckovi
→× Pierre Bouvier × - Něco o Pierrovi ♥
→× Sebastien Lefebvre × - takýý nějaký to info a fotky :D
→×David Desrosiers × - Něco o Davidovi :P
→× Jeff Stinco × - Mno jo..Něco o něm :D

Hilary Duff rozcestník

29. května 2008 v 21:48 | quicky
Rozcestník
→× Galerie Hilary × - Smíchané avatry,záložky,blendy atd.
→× Hnědý vlasy × - Když měla hnědé vláásky :P
→× Blond hair × - Hilary s blond hair :)
→× Videa × - Klipy :D
→× Dikografie a filmografie × - Různé filmografie v jakých filmech hrála a jaké CD natočila
× Články × - Životopis,články,rozhovory všechno možný :)
×Hilary Duff-Texty× - Texty písní + překlady
×Obleč se jako Hilary Duff× - Chceš být jako Hilary ?? Klikni :)

Olsenky rozcestník

29. května 2008 v 21:03 | quicky
Rozcestník
→× Ashley Olsen × - Životopis,její fotky atd..
→× Mary-Kate Olsen× - To samé životopis a fotky akorát MK Olsen
→× Olsen twins × - Obě dvě spolu....fotky,avatry,tapety na plochu atd.
→× Photoshooty × - Shooty obou dvou Olsenek

Díplom xD

29. května 2008 v 20:57 | quicky

Emo rozcestník

29. května 2008 v 20:45 | quicky
Rozcestník
→× Emo galerie × - Sebepoškozování,avatry,placky všechno možný :)
→× Jak být Emo × - No jednoduše..Jak být Emo ?? Klikni na tuhle rubriku
→× Emo boy × - Emo klucí fotky :)
→× Emo girl × - Emo holký photos :P